Friday, December 14, 2012

KENA SEMBELIH

سۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Rusia telah mengakui bahawa regim Basyar Assad boleh jatuh bila bila masa lagi. Masyarakat antarabangsa telah diingatkan tentang kemungkinan penggunaan senjata kimia untuk menyembelih dan membunuh rakyat sendiri yang menjadi penentang regim ini.

Regim ini telah ada rekod tentang penggunaan senjata kimia terhadap rakyat sendiri. Begitu juga dengan bekas regim Saddam Husin yang juga telah menggunakan senjata kimia terhadap rakyat sendiri. 

Apa yang mereka pertahankan ialah kuasa yang mereka curi daripada rakyat. Mereka seperti kucing yang mencengkam apa jua yang dapat dengan kuku apabila ditarik dari tempatnya. Begitulah juga segelintir orang seperti diktator Arab telah telah tumbang satu demi satu. Mereka tidak akan sekali kali melepaskan kuasa yang dicuri walaupun semua rakyat membenci dan memberontak agar kuasa diberikan kepada rakyat.

Akhirnya semuanya tumbang dan akan tumbang.

Begitu juga di negara ini. Perangai seperti kucing mencakar apa sahaja yang dicakar agar kuasa tetap berada dalam kelumpuk sendiri menular dan menebal dalam kelumpuk yang ketagihan kuasa. Apa cara sekali pun kuasa mesti dipertahankan. Kalau perlu gunakan senjata kimia jenama 13 Mei untuk mempertahankan kuasa.

Akhirnya semuanya tumbang dan akan tumbang.

Tuesday, December 11, 2012

BINTANG JATUH DITEMUI

سۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Sebuah bintang, atau STAR dalam BI yang kerjanya melaga lagakan orang bukan Islam supaya benci PAS telah jatuh. Baca seterus di sini


Monday, December 10, 2012

YOU GOT DIMPLE AA?

سۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتهKUALA LUMPUR, Dec 10 ― A DAP lawmaker accused MCA-owned daily The Star today of exploiting the strict enforcement of Islamic law on non-Muslims in PAS-led Kelantan to stoke racial sentiments in a bid to serve its political masters ahead of key national polls. Baca terus...