Monday, June 25, 2012

AKU ADA BUKTI BARUسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Pernah baca buku layang? Maksud aku ialah buku yang ditulis untuk menghentam musuh politik. Ia menjadi satu budaya dalam amenoh sedikit masa dulu. Sekarang sudah berubah kepada teknik lain sesuai mengikut perubahan masa.

Masa zaman buku layang ini, aku perhatikan penulisannya baik, dan disokong dengan data serta bukti, samada betul atau tidak tak tau lah, tetapi cara penulisannya rata rata adalah baik. Aku pun heran macam mana orang politik ni boleh menulis dengan baik sebegini?

Jawapannya aku jumpa secara terserempak. Semasa membuat grup menulis buku beberapa ketika dulu, ahli grup aku tu mengaku yang dia adalah salah seorang penulis buku layang yang diupah oleh orang politik. Barulah aku tau. Patutlah tulisan buku buku ni baik, sebab ada pensyarah dan ada profesor yang terlibat dengannya.

Kau ingat Ahmad Lutfi Othman membuat aduan rasuah terhadap seorang orang politik dalam tahun 90an? Ahamd menceritakan dia menerima banyak maklumat yang dibekalkan oleh hentahsiapa untuk ,menyokong aduannya.

Tau pengendali portal on line anti-serban yang sekarang merempat di UK? dia mengaku dibekalkan dengan maklumat oleh hentahsiapa untuk memburuk buruk musuh politik si pembekal maklumat.


Sekiranaya kau jumpa dengan orang yang ada maklumat, ketahuilah, maklumat tersebut dibekalkan oleh hentahsiapa. Sebab itulah ada menteri yang kena berhenti untuk jaga lembu. Sebab itulah akaun 3 belion diungkit semula.

maka apabila hentahsiapa membekalkan maklumat yang mungkin dicipta, maka si jalang yang terliurkan anwar melalak

Aku ada bukti baru!